Hier zijn wij trots op

Vanaf onze livegang in 2011, als eerste crowdfundingplatform van Nederland, hebben wij diverse en waardevolle awards, kwalificaties en erkenningen vergaard. Benieuwd welke dit er zijn? Duik mee onze 'prijzenkast' in. We hebben ze hieronder in een handig overzicht geplaatst.

Erkend MKB Financier
Alleen de MKB financiers die voldoen aan de hoogste eisen voor passend en verantwoord financieren aan ondernemers komen in aanmerking voor het Keurmerk ‘Erkend MKB Financier’. Een onafhankelijk deskundige voert een audit uit op de organisatie om te beoordelen of de financier voldoet. Hierbij wordt o.a. uitgegaan van de eisen die zijn vastgelegd in de Gedragscode Erkend MKB Financier. Geldvoorelkaar.nl heeft deze prestigieuze onderkenning in 2015 ontvangen.

ECSPR vergunning
Geldvoorelkaar.nl beschikt vanaf 1 april 2023 over de Europese Crowdfunding Service Provider Regulation (ECSPR) vergunning, verstrekt door de AFM onder nummer 32000020. De ECSPR moet voor een hoog niveau van beleggersbescherming zorgen, zodat potentiële beleggers beter weten wat het betreffende project inhoudt, meer inzicht krijgen in de vooruitzichten en beter kunnen inschatten welke risico’s eraan zijn verbonden.

Genomineerd IEX Gouden Stier 2023
In een beleggersonderzoek uitgevoerd onder ruim 5.500 Nederlandse beleggers is gevraagd om productaanbieders en dienstverleners waar zij gebruik van maken te beoordelen. Het resultaat van deze beoordeling is een top-10 van best scorende bedrijven per categorie. Geldvoorelkaar.nl is genomineerd in de categorie CrowdFunding Platform.

Nederlandse Franchise Vereniging
Medio 2023 is Geldvoorelkaar.nl, na een grondige evaluatie door de toetsingscommissie van de Nederlandse Franchise Vereniging het ‘Geassocieerd Lidmaatschap’ mogen ontvangen.

Cashcow Award 'Beste crowdfundplatform 2023'
Tijdens het grootste beleggersevent in Nederland 'de BeleggersFair' in de Beurs van Berlage worden jaarlijks de prestigieuze Cashcow Awards uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor. Geldvoorelkaar.nl ontving in 2023 de Cashcow Award in de categorie 'Beste Crowdfundplatform' door de duizenden investeerders en beleggers die op ons hebben gestemd.

FD Gazelle 2023
In 2023 behoren wij tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de twintigste keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards, één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

IEX Beste Keuze 2022
Van de 18 crowdfundingplatforms die door beleggers van IEX.nl zijn genoemd hebben er slechts 10 de hoogste score behaald. Zij mogen de titel ‘IEX Beste Keuze’ dragen en dingen mee voor de titel: ‘Crowdundingplatform van het Jaar’.

 

Beste e-business bedrijven 2021
In 2021 ontvingen wij van Emerce in de categorie Crowdfunders de hoogste score van 5,5 uit 7.0. Hier wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Wij stegen een hele ster ten opzichte van het jaar ervoor en voeren daarbij het lijstje van crowdfunders aan met de hoogste score.

Cashcow Award 'Beste crowdfundplatform 2021'
Tijdens het grootste beleggersevent in Nederland 'de BeleggersFair' in de Beurs van Berlage worden jaarlijks de prestigieuze Cashcow Awards uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor. Geldvoorelkaar.nl ontving in 2021 de Cashcow Award in de categorie 'Beste Crowdfundplatform' door de duizenden investeerders en beleggers die op ons hebben gestemd.

IEX Gouden Stier 2020
In 2020 heeft Geldvoorelkaar.nl namens beleggersplatform IEX.nl de ‘Gouden Stier’ als Crowdfundplatform van het jaar gewonnen. De vakkundige jury kijkt bij de uitreiking vooral naar de prestaties in het laatste jaar voor de klant. Dat is een breed begrip: het kan om rendement gaan, maar ook om een beter productaanbod, lagere kosten of verbetering van de klantvriendelijkheid.

Crowdfunding marktleider 2019
Via Geldvoorelkaar.nl werd in 2019 meer dan 51 miljoen euro gecrowdfund. Wij kregen deze award van onafhankelijk crowdfunding onderzoeksbureau ‘CrowdfundingCijfers.nl’. Zij onderzoeken sinds 2011 de ontwikkeling van crowdfunding in Nederland. Geldvoorelkaar.nl was daarmee in 2019 de marktleider voor crowdfunding in Nederland.

Marktleider leningen 2019
Geldvoorelkaar.nl heeft in 2019 de award ‘marktleider leningen’ ontvangen. Wij kregen deze award van onafhankelijk crowdfunding onderzoeksbureau ‘CrowdfundingCijfers.nl’. Zij onderzoeken sinds 2011 de ontwikkeling van crowdfunding in Nederland. Deze award hebben wij ontvangen omdat wij in 2019 de meeste leningen hebben verstrekt t.o.v. de branche in Nederland.

Grootste platform 2018
Geldvoorelkaar.nl was in 2018 het grootste crowdfundingplatform van Nederland. Wij kregen deze award van onafhankelijk crowdfunding onderzoeksbureau ‘CrowdfundingCijfers.nl’. Zij onderzoeken sinds 2011 de ontwikkeling van crowdfunding in Nederland. De afgelopen jaren werd via Geldvoorelkaar.nl inmiddels meer dan 144 miljoen euro met crowdfunding gefinancierd.